بازی، قمار، سرمایه گذاری و شرایط امروز – لازم نیست دیگر برای قمار به قهوه خانه ها و زیر زمین ها بروید، طمع بازی همین جا جاریست. قمار خانه ها بسته اند اما به لطف تکنولوژی نمودی دیگر پیدا کرده اند. اما این بازی و بازیگرانش، قمار باختن را در پیش گرفته اند، برنده های بازنده و بازنده های محکوم.
نمیدانم بعد از خواندن عنوان پست چه چیزی در ذهن شما تداعی می شود اما برعکس بازی که یک شروع و خاتمه دارد، این قمار تمامی ندارد.
قمار باز داستایوسکی ( داستایوسکی در این کتاب نقش و تاثیر قمار را در تمام مراحل زندگی یک فرد نشان میدهد. اعتیاد به قمار و پایانی که معلوم نمیکند این اعتیاد تمام ترکشدنی است یا نه؟ ) اعتیاد به قمار این علاقه ای نابود کننده ،عطشی که سیراب نمی شود.
از مسابقات تلویزیونی و پیامک ها (که می خواهند شما را با یک جایزه گران قیمت غافلگیر کنند.)، و شرط بندی های تلویزیونی که معلوم نیست به کام چه کسانی است، فقط باید شانس تان را امتحان کنید.
خیلی از کسانی که شغل دارند، تقریبا از همه صنوف کارشان را ول کرده اند و به امید کسب سود وارد بازی خرید ارز شده اند به چه قیمتی؟ حفظ ارزش پولشان استدلالی که کارخانه بزرگ مغز، کارشان را توجیه کرده است. حفظ سرمایه، خوشبختی یا بدبختی ،اصلا شکل تفریح گرفته برایشان، وای بر ملتی که این حال و روزش باشد.عده ای از این ها شده اند ماشین حساب متحرک.بشینید و زندگیتان را بکنید، همه دنیا سود و پول نیست.
خرید و فروش یا بازی با پول
همه شده اند متخصص نقد و تحلیل از این ور دوست دارند که وضعیت بهتر شود اما در جهتی دیگر همین رفتارهای غلط را تکرار می کنند.از زمین و زمان طلبکار هستیم،همه چیز را نقد می کنیم اما دریغ از خود انتقادی ، از تمدن و فرهنگ گذشته حرف به میان می آورند اما دریغ از کوچکترین عمل به حرف هایشان.
اختلاس ها و دزدی ها را خیانت به ملت میدانند ولی خود به شکل دیگری تیشه به ریشه میزنند.آرامش ملت را به هم میزنند یادمان رفته که باید با هم مهربان باشیم، یادمان رفته که خوبی های هم را بگوییم تا بتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم.
گر می نخوری طعنه مزن مستانرا بنیاد مکن تو حیله و دستانرا
تو غره بدان مشو که می مینخوری صد لقمه خوری که می غلامست آنرا
اگر شما دستتان به دهانتان می رسد کمتر خرید کنید تا عرضه و تقاضا فعلا برابر شود و بعد هم جنس کافی برسد.قمار مثل یک بیماری واگیردار به جان عده ای افتاده که درمانی ندارد.
بازی شاکیان قمار و قماربازان شاکی، نتیجه ای جز فقر و فلاکت برای قشر ضعیف جامعه ندارد. در اقتصاد مریض و ناسالم، رفتارهای غلط و نادرست باعث بدترشدن آن می شود ، زالو صفت نباشیم، نشویم پرورش دهنده زالو. میل به ثروت و شهرت انتها ندارد، بهترین کار این است که خودمان را نقد کنیم و از خویشتن شروع کنیم.
بوو لعل گوش شه ش دره لیلاجه گی ئاخر شه ره
پس بازی و بازی گه ره ایی شار بی بان و دره
پس چه زمانی می خواهیم باور خود را درست کنیم؟ چه زمانی به این نتیجه می رسیم که باید از خودمان شروع کنیم تا جامعه بهتری داشته باشیم؟
مطالب مرتبط :
دنیای اقتصاد – قمار با دلار /خرید و فروش یا بازی با پول؟
در چنین شرایطی کسانی که به سمت و سوی دلالی رفتهاند سعی میکنند که قیمت دلار بالا رود تا کمترین ضرر را داشته باشند. سودجویی این افراد و تامین منابع مالیشان با زیان و محرومیت مردم مساوی است. این یکی از اصلیترین تبلورهای ستیز طبقاتی است که در جامعه ما وجود دارد. بحث طبقاتی اصلیترین مورد حرکت و تحولات اقتصادی است که باید به آن توجه شود. دلالان برای سود خودشان شهری را در آتش تورم میسوزانند.
امیر تقوی – امیرکبیر و جوانک سیب زمینی فروش
همه ما به خوبی میدانیم که دروغگویی، بی اعتمادی، عدم احترام به قانون در هر سطحی، بی احترامی به حریم شخصی افراد، هرزه نگاهی و فرصت طلبی و دهها صفت مذموم دیگر، چگونه تبدیل به المانهای هویتی ما شده اند.
روزنوشته های محمد رضا شعبانعلی – شگفت ترین قمار…
نه بازی در کار است و نه بازیگری.
قمار او، هر گونه که پیش رود، میز یک بازنده میخواهد و او تنها بازیگر میز است…
عدهای از آدمها را معتاد خود میکند. لذت باختنهای پیاپی برای یک برد، گویا بسی شیرین است. مخصوصاً اگر آن برد، بزرگ باشد. برندهی قمار، به امید بردن بیشتر، باز هم قمار میکند و کسی که میبازد به امید جبران باختش، باز هم قمار میکند و اگر باز هم باخت، چون دیگر چیزی برای باختن ندارد، مجدد قمار میکند.
روزنوشته های محمد رضا شعبانعلی – دنیای قمار یا قمار در دنیا
آیا تا به حال دقت کرده اید که «شاه دل» با تمام شاه های دیگر یک تفاوت اساسی دارد؟ شاه دل، شمشیرش را در پشت سرش پنهان کرده است.
داستایوسکی در این کتاب نقش و تاثیر قمار را در تمام مراحل زندگی یک فرد نشان میدهد. اعتیاد به قمار و پایانی که معلوم نمیکند این اعتیاد تمام ترکشدنی است یا نه؟
تابناک – مردم ایران چگونه زندگی میکنند و لازم است چگونه زندگی کنند؟
دکتر محمود سریعالقلم، استاد دانشگاه شهید بهشتی که از اساتید پیشرو در حوزه توسعه و پیشرفت کشور است، بر این باور است ما به سبک زندگی هیچ ملتی اصالتاً نمیتوانیم ایراد بگیریم، چون سبک زندگی نتیجه انباشت تجربیات تاریخی یک ملت است؛ اما میتوانیم معیارهایی را مشخص و از آن زاویه آسیبشناسی کنیم.
1 ديدگاه
میزبانی وب
ممنون اطلاعات ارزشمندی بود